MENU
X

Mw23

Shop den lækre strik kollektion fra Michala Wiesneck. De skønne kreationer er lavet i lækker cashmere og har et unikt udtryk med afsæt i skandinavisk mode og æstetik. Den nye forårskollektion byder på skønne farver på både cardigans, bukser og kjoler. Kvaliteten er den samme bløde, som vi forbinder med MW23.

Se vores udvalg af Mw23 bukser, strik, cardigan, kjole og her.

17 vare(r)

pr. side

MW23 er et dansk mærke, der især forbindes med de skønneste strik kreationer fra designeren Michala Wiesneck. Mærket har eksisteret siden 2015 og designeren tager sit kreative afsæt i skandinavisk mode. De fine styles tager os ind i nutiden med en stil, der omfavner det unikke og luksuriøse på en uhøjtidelig måde. 

Michala Wiesneck har en fortid inden for fransk haute couture samt danske Day og Inwear. Kvaliteten i MW23 er derfor høj og vidner om både den ekspertise og designvinkel, som Michala lægger for dagen. Materialerne er nøje udvalgte med stort hensyn til bæredygtighed og socialt ansvar. Derfor finder du økologisk bomuld, silke, uld, genanvendt polyester, tencel og viskose i MW23 kollektionerne. Tøjet produceres derfor også udfra en non-waste politik og filosofi. Der bliver ikke kreeret mere tøj, end det der er solgt ind på forhånd. Bæredygtigt design vinder mere og mere frem, og mange vælger netop de mærker, der benytter genanvendte materialer i deres tøj, eller tager et miljømæssigt ansvar i forhold til både skabelses og designprocessen. Går du op i bæredygtigt striktøj er MW23 afgjort et mærke, du skal kigge nærmere på.

Leder du efter strikbukser og strikbluser i høj kvalitet, skal du helt sikkert kaste endnu et kig på de smukke styles fra Michala Wiesneck. De fine strikvarer har unikke detaljer og en fantastisk pasform. De gode strikbuser og strikbluser har en enkel stil men med de fedeste detaljer. Og netop den kombination gør, at du får et striksæt, der kan bruges både lidt finere, hvis du styler bukserne med skjorte og blazer, men også mere casual med en t-shirt og fede sneakers. Alle de gode strik styles er blandt andet lavet i uld, cashmere og mohair.

Du finder den helt nye MW23 forårskollektion hos Tryde Andrés. Forårskollektionen byder på både lange korte cardigans i blød cashmere. Stilen er unik og emmer af både kvalitet og forår med douche farver i blå og grå toner. Det skønne striksæt med bluse og bukser har lidt mere knald på farverne. Fælles for alle de nye styles er at, der enten er horisontale eller vertikale striber. Den lange strikkjole er lavet med smalle striber, der går på tværs. Samme strib findes på et lækkert striksæt med bukser og bluse, som så afgjort skal styles sammen, så du får et helt sæt. Så kan du altid bryde med en hvid skjorte eller en t-shirt for et mere casual look. Du kan med fordel style de lækre cardigans over kjoler eller til dine yndlingsbukser. Når foråret rigtigt får fat, kan de lange cardigans også bruges som overgangsjakker. Spring/Summer 22 kollektionen kan købes i både vores fysiske butikker og på trydeandres.dk.