MENU
X

Mw23

Shop den lækre strik kollektion fra Michala Wiesneck. De skønne kreationer er lavet i lækker cashmere og har et unikt udtryk med afsæt i skandinavisk mode og æstetik. Find efterårsnyhederne her.

Se vores udvalg af Mw23 bukser, strik, cardigan og her.

MW23 er de skønneste strik kreationer fra danske Michala Wiesneck. Mærket har eksisteret siden 2015 og designeren tager sit kreative afsæt i skandinavisk mode. De fine styles tager os ind i nutiden med en stil, der omfavner det unikke og luksuriøse på en uhøjtidelig måde. 

Michala Wiesneck har en fortid inden for fransk haute couture samt danske Day og Inwear. Kvaliteten i MW23 er derfor høj. Materialerne er nøje udvalgte med stort hensyn til bæredygtighed og socialt ansvar. Derfor finder du økologisk bomuld, silke, uld, genanvendt polyester, tencel og viskose i MW23 kollektionerne. Derfor produceres tøjet også udfra en non-waste politik og filosofi. Der produceres ikke mere tøj, end det der er solgt ind på forhånd. 

Leder du efter strikbukser og strikbluser i høj kvalitet, skal du helt sikkert kaste endnu et kig på de smukke styles fra Michala Wiesneck. De fine strikvarer har unikke detaljer og en fantastisk pasform. Uanset om du er til strikbukser, strik cardigan eller strikbluser, finder du et lækkert udvalg fra MW23. Den fine strik er blandt andet lavet i uld, cashmere og mohair.

Find de unikke striksæt fra MW23 hos Tryde Andrés. Lækker strik designet af Michala Wiesneck.