MENU
X

Natkjoler

Natkjoler er et must for mange, fordi det bare giver den der hyggestemning om aftenen og morgenen. De kan være både klassiske men også mere forførende. Derfor finder du også et stort udvalg i forskellige materialer og designs her på siden, så du netop kan finde den helt rigtige model, der passer til dine behov.  

1 til 36 af 61

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

De blødeste natkjoler i bomuld og bambus

Der er ikke noget som en helt klassisk natkjole med enten korte eller lange ærmer. De har det der gode snit med en rummelig pasform, der er behagelig at have på og ikke strammer. Her er stilen ofte den samme med en flot rund hals og en længde der går næsten til knæene. Du finder modeller i blød bambus, som både er godt til sensitiv hud men også til allergikere. Derudover har bambus den gode egenskab, at materialet regulerer sig efter temperaturen. Har du det varmt, har bambus en kølende effekt, hvorimod det kan give varme, hvis du fryser. Er du mere til bomuldsnatkjolerne i modal og bomuld, får du lækker kvalitet og et flot design i et åndbart og blødt materiale. Der er stort udvalg i både farver og mønstre, så kan finde den stil, der passer bedst til det, du leder efter og ønsker i en natkjole.

Forførende natkjoler i elegant design

En natkjole er naturligvis lavet til, at du skal sove i den om natten. Men for mange kvinder må den også gerne have et forførende design. På de smukke silkenatkjoler er der både kælet for designet med feminine blonder men også for de små forførende detaljer som en slids på benet. Nogle kvinder sværger til de tætsiddende med smalle stropper, hvor andre foretrækker designet med korte ærmer og lidt mere rummelighed. Den eksklusive silke giver både et elegant finish, men har også den gode egenskab, at den regulerer kropstemperaturen og ikke er generende, hvis du har sart eller sensitiv hud. 

Enkel og funktionel slip natkjole

Vælger du den helt enkle slip, får du et rent design med smalle eller brede stropper. Må din slip gerne være mere feminin, skal du vælge en med fine blonder, der også giver støtte til barmen. Udover at fungere som en god natkjole, kan du ofte også bruge din slip under dine kjoler eller nederdele som en underkjole. På den led får du mere anvendelse af den samme style. Her er modellerne lavet ensfarvet enten i neutral sort, hvid eller grå. Men du kan også finde designs, der følger sæsonens farver.

Den trendy natskjorte

Når det gerne må være lidt mere ungt og trendy, kan de fede natskjorter bare noget. De har en god længde, og kan derfor bruges uden natshorts. De er ofte lavet i lækker herrestil med flipkrave og en lomme på brystet. Natskjorterne er lavet i lækker bomuld og følger tidens trends med fede prints i form af fx. striber eller prikker. Style med et par bløde hyggestrømper, så du har et afslappet outfit, når du bare render og rundt og hygger derhjemme. Synes du det bliver for bart, kan du jo altid sætte et par pyjamasshorts til.

Natkjoler til pyjamasfesten eller hyggestunden

En natkjole kan meget mere, end bare at være noget, du sover i om natten. Holder du en hyggelig sleepover med veninderne, vil du sikkert gerne finde en trendy model, som ser flot ud samtidigt med, at den er behagelig at have på. Skal du klæde dig lidt lækkert på for din partner, kan en silkenatkjole måske være lidt mere forførende og derfor, det mere naturlige valg. Den fremhæver din figur på flot vis og er stadig let og lækker at have på. Andre gange er det bare komforten, der er det vigtigste, og så kan den klassiske i bomuld eller bambus bare noget. Den har det løse og behagelige snit, som bare ikke fornægter sig i en god natkjole. Kvinder er forskellige, og derfor finder du også et bredt udvalg af natkjoler her på siden. Både når det kommer til design, materiale og farver. Se alle de fine modeller hos Tryde Andrés.

Fedt udvalg af hyggetøj til de gode aftener derhjemme.