MENU
X

Nyheder

Find alle de lækre nyheder indenfor både modetøj, lingeri, strømper, homewear og badetøj på siden her. Du finder altid det sidste nye her, så du kan være helt opdateret på, hvad der rører sig i modebranchen. Vi bestræber os på altid, at kunne tilbyde dig et bredt sortiment af de bedste nyheder fra den indeværende sæson.

30 vare(r)

pr. side

Er du på udkig efter det sidste nye fra modeverden, er du kommet til det rigtige sted. Hos Tryde Andrés er vi vilde med mode og sørger derfor for, at vi altid kan tilbyde dig de fineste nyheder fra vores forskellige mærker. Modebranchen fornyer sig hele tiden, så derfor vil du altid kunne finde et lækkert nyt outfit, der passer til den sidste nye mode. Selvom du også vil finde klassiske styles på denne side, vil du altid finde dem i sæsonens nyeste farver og udsmykninger. 

Der er også mange nyheder at finde fra vores fine lingerimærker. Lingerimoden skifter på samme måde som tøjmoden. Du vil ofte finde dine favoritter i spritnye farver, og nogle gange bliver nyheden til en klassiker, fordi den er så populær. 

Strømpemoden er helt kapitel for sig. Leder du efter de hotteste nye strømper, finder du et super fint udvalg hos trydeandres.dk. Wolford kommer hver sæson med splinternye strømpebukser i super fine designs. Her er du altid garanteret det sidste nye indenfor strømper og strømpebukser. De gode, hverdagsstrømper bliver også fornyet i lækre sæsonrigtige farver. Nogle gange får en klassisk model et nyt løft med en anden teknik eller en forbedret pasform. Hype the Detail har også for alvor sat sit præg på, hvordan strømpebukser skal se ud. Da H-strømpen først kom frem, blev den hurtigt så populær, at mange kunder fremover køber 2 og 3 nye par, så de er sikre på at være dækket ind.

Når det kommer til nattøj er både Lady Avenue og Nanso rigtigt dygtige til at fornye deres print og farver for hver sæson. Stylen er den samme men det nye print giver natkjolen eller nattøjet et lækkert moderigtigt look. Vi får ofte homewear nyheder to gange om året, så dit nattøj kan holde længe - både i forhold til kvalitet og mode.

Vores eget mærke Missya er med på beatet og sørger for at, deres kollektioner altid rummer nye styles i sprudlende farver og prints. Deres nattøj og undertøj er altid et udtryk for sidste  mode, så her kan du blive klædt på i sæsonens trends. Pris og kvalitet går altid hånd i hånd, så du kan nemt forny din garderobe.

Det er derfor en rigtig god idé at holde øje med vores news, så du ved, hvad der rører sig indenfor mode og lingeri. Vi synes selv, det er super spændende, når de seneste kollektioner kommer hjem og gør derfor meget ud af at vise alt det lækre frem på Instagram og Facebook. Du vil derfor kunne holde dig opdateret på de sider, hvis du vil være sikker på at få en masse lækker inspiration til den nye sæson.