MENU
X

Om Trydeandres.dk

God service online

Hvis du er vild med lingeri og modetøj, så er du kommet til det rette sted. Vi har solgt lingeri til kvinder i Odense siden 1934, og har derfor en enorm ekspertise, vi gladeligt deler ud af. Og selvom vores historie går langt tilbage, er vi stadig helt i front med vores inspirerende og innovative webshop www.trydeandres.dk. Vi køber ind efter moden, men er også med til at sætte trenden. Vores dygtige personale ved, hvad der rører sig i modeverden - både indenfor lingeri og tøj - og sætter en dyd i at klæde dig godt på.

God service i butikkerne

Vi er kendt for den gode service og ekspertise i vores tre butikker på Fyn. Vi har ofte mange ekspedienter på arbejde, så der er tid til den enkelte kunde. Hos Tryde Andrés kender vi kvinder, og er dygtige til at finde den helt rigtige style, der passer til dig og din krop. Vi har et stort udvalg af  lingeri og fashion både i den dyre ende, men også i et prisleje, hvor alle kan være med. For os er det vigtigt, at du går glad herfra og er tilfreds med dit køb. 

Derudover stræber vi også efter at give dig en god service, når du handler online. Vi beskriver varerne, så godt vi kan, så du forhåbentligt føler, at den enkelte vare lever op til dine forventninger. Vi giver dig gratis fragt på alle ordrer over 500 kr, samt ved afhentning i en af vores tre butikker. Skulle du fortryde dit køb, kan du returnere varen til os ved brug af den returlabel, vi sender med din ordre. Den koster 39 kr at benytte. Beløbet bliver fratrukket det beløb, vi sætter retur på din konto. Har du spørgsmål, hjælper vi gerne både på +45 40 22 53 40 eller skriftligt via "kontakt os". Vi hører altid gerne fra dig - både med ris og ros. 

Læs herunder, hvad vores skønne kunder mener om os på Trustpilot.

Wonderful You

Vores vision er at få det bedste frem i dig. Gennem vores kundeklub, på Instagram og Facebook holder vi dig ajour med alt det nye indenfor fashion og trends. Vi viser dig den nyeste mode og giver gode råd og tips til dine indkøb. Tjek vores blog for mere inspiration om de modetrends der rører sig lige nu.

Vi afholder løbende sjove og spændende konkurrencer for vores kunder, så du altid har chancen for at vinde flotte gaver. Har du tastet et lykkenummer, så kan du være heldig at vinde et gavekort på kr. 200,- når vi ved månedens udgang trækker 10 lykkenumre ud.

Tast dit lykkenummer her

Fragtfri og Retunering

Alle vores danske kunder handler fragtfrit og uden yderligere forsendelsesgebyr hvis ordren er over 500,-. Det er nemt at returnere, da vi vedlægger en postlabel fra Postnord. Det koster 39 kr at benytte den vedlagte postlabel. De 39 kr trækker vi fra det beløb, vi tilbagetaler dig i forbindelse med din returnering.