MENU
X

PBO

PBO ønsker at klæde den moderne og kvalitetsbevidste kvinde på fra top til tå, og samtidig vil de have, at du skal føle dig godt tilpas.

Se vores udvalg af PBO skjorte, strik, kjole, bluse, bukser og her.

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Philosophy Blues Original er et dansk produceret tøjmærke, som går under forkortelsen 'PBO'. Her hos Tryde Andrés er vi glade for altid at kunne forhandle et bredt udvalg af PBO's eksklusive tøj, da den gode kvalitet og det flotte design altid går op i en højere enhed. 

Tøjet fra PBO er elegant, klassisk og har et innovativt og sofistikeret look, samtidig med at brandet følger de nyeste tendenser i modeverdenen. 

PBO går ikke på kompromis med deres brug af kvaliter og materialer. Designet er gennemtænkt ned til den mindste detalje og pasformen er perfekt. PBO skiller sig ud fra andre tøjmærker, da deres design er både smukt, funktionelt og absolut tidsløst.

Du kan altid finde skjorter, kjoler og stilfulde bukser med skønne detaljer fra PBO. Tøjet kan mikses og matches på kryds og tværs, og du kan style det til alverdens lejligheder og arrangementer. PBO er særligt gode til at benytte sig af forskellige strukturer, stoffer og mønstre, som kombineres med en elegant og klassisk snit. 

Så tag et kig på siden og bliv inspireret af de flotte designs fra PBO.