MENU
X

Plus Fine

Plus Fine er et dansk brand, der designer moderne tøj med udgangspunkt i de nyeste tendenser. Brandet blev grundlagt i 2008 og er i dag en lækker kombination af det feminine og rå udtryk.

Inspirationen til de flotte kollektioner kommer fra spændende rejser rundt i verden. Hver kollektion opkaldes derfor også efter land og de enkelte styles efter byer. Inspirationen findes i de mange smukke mønstre, som pryder de mange flotte styles. Disse mønstre giver brandet et etnisk strejf, som passer perfekt med deres brug af lette stoffer. 

I Plus Fine kollektioner er der altid en stemning af tidløshed, og tøjet er produceret i høj kvalitet, der karakteriseres ved enkelhed og komfort. Der bliver blandt andet brugt fantastiske materialer som uld, sike og bomuld. Tøjet kan kombineres på forskellig vis og hjælper dig let med at fremhæve din personlighed gennem din tøjstil. 

Der kommer i alt fire nye kollektioner fra Plus Fine om året, som alle rummer unikt og trendy styles. Det er alle de små detaljer, som er med til at gøre Plus Fine tøj til noget helt særligt. Det enkelte bliver specielt i dine hænder, da tøjet nemt kan dresses enten op eller ned med brug af de rette accessories. 

Se udvalget af Plus Fine her på siden. 

Se vores udvalg af Plus Fine skind, strik og her.

1 vare(r)

pr. side