MENU
X

PrimaDonna

PrimaDonna er elegant og stilfuldt lingeri til kvinder med en stor barm. Kvaliteten er helt i top og perfekt til dig, der leder efter en feminin bh med en stor skål. PrimaDonnas bh'er er altid lavet med de bedste pasformer, så du altid finder en god fuldskålsbh, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed. Find klassiske Deauville og Madison her i både basisfarver og de nye sæsonfarver.

Se vores udvalg af PrimaDonna tai, maxi, string, hipster, bh med bøjle, bh uden bøjle og her.

1 til 36 af 78

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

PrimaDonnas luksuriøse bh'er og trusser til kvinder 

PrimaDonnas bh'er giver både løft og en bedre holdning. Deres big cup skåle er faste og giver barmen en god støtte. PrimaDonna har netop specialiseret sig i at designe bh'er med bøjle, der fremhæver og giver støtte til den store barm. Derfor er deres lingeri altid et udtryk for høj kvalitet og smukt design. Missionen er at hylde kvindekroppen og fremhæve femininiteten. Undertøjet er eksklusivt og designet til de kvinder, der har en stor barm. PrimaDonnas undertøj er lavet i bløde og lækre blonder, stropperne på bh'erne er brede og holdbare og tilsammen udgør de en bh med fantastisk støtte og komfort.

PrimaDonnas fuldskålsbh'er er lavet, så de rummer den store barm uden, at du skal gå på kompromis med design eller de feminine detaljer. Bh'erne er udformet til at give barmen den bedste støtte uden at belaste skuldrene og ryggen. Med PrimaDonna får du undertøj, som giver velvære samtidig med, at du føler dig sexet og forførende. 

Fås i forskellige varianter 

En af de mest populære PrimaDonna bh'er er Deauville, som er en bh med bøjle. Kendt for sin fantastiske pasform, de smukke bølger og feminine blonder. Deauville er den dybeste PrimaDonna bh og er perfekt til dig, der ønsker en elegant hverdagsbh. Deauville går op til en J eller K skål afhængig af, hvilken farve du vælger. Deuville bh'en laves altid i farverne sort, off-white og caffe latte, og kommer hver sæson i en ny flot farve.

Madison er en klassisk bøjle bh fra PrimaDonna elsket for sine ikoniske tern og de fine blonder. De høje sidepaneler og gode skåle løfter og centrerer barmen på flot vis. Skålene er ekstra dybe, hvilket giver bedre støtte til den større barm. Den fine blonde lægger sig flot ind til barmen og er med til at give et både feminint udtryk, men holder også på barmen. Madison er lavet op til I-skål og findes både i basisfarverne caffe latte, off-white og sort, men også i lækre sæsonfarver.  

Et af de nyeste skud på stammen er den smukke Sophora bh med bøjle, som har vundet sin plads i lingeriskuffen. Sophora er en balconette bh med en smuk tulipanblonde. Skålene løfter barmen på flot vis og giver en feminin kavalergang, der fremhæves af den aftagelige strop, der kan sættes fast mellem skålene. Sophora er ultra feminin og elegant samtidigt med, at den giver fantastisk støtte og har skøn og behagelig pasform.

Montara er vores bedst solgte nye serie fra PrimaDonna. Uanset om du er fast PrimaDonna kunde, eller du er ny, bør du tjekke den nye Montara serie ud. Du vil opleve den gode velkendte pasform og søtte til barmen til en rigtig god pris. Kvaliteten er som altid i top og der er kræset for de fine detaljer. Der fås tre forskellige trusser til bh'en, så der er noget for enhver smag.