MENU
X

PrimaDonna Swim

PrimaDonna Swim er bikinier og badedragter i den stil og kvalitet, du kender fra deres lingeri. I PrimaDonnas badetøj er der kælet for både de visuelle og funktionelle detaljer. Er du vant til at bruge PrimaDonna lingeri , vil du elske PrimaDonnas bikinier. Badetøjet er oplagt til en stor barm og krop med kurver.

Se vores udvalg af PrimaDonna Swim bikinioverdel, bikinitrusse, badedragt og her.

13 vare(r)

pr. side

PrimaDonna bikinier giver god støtte til barmen og er lavet, så alting bliver på sin rette plads, når man svømmer, eller på anden måde er aktiv i sin bikinitop. Stropperne er brede, hvilket også er med til at give støtte til barmen og aflaste skuldre og ryg. PrimaDonnas bikinier følger samme lækre kvalitet og design, som du kender fra PrimaDonna. Du finder bikinier, hvor stropperne kan krydses bagpå, så det giver dig en større funktionalitet. De fleste bikinitrusser er lavet både som en tai og en maxi, så du kan vælge den PrimaDonna bikinitrusse, der passer til dig og dine ønsker.

PrimaDonna bikinier henvender sig til dig, som ønsker en bikini, der kan fremme de gode kvaliteter og som er både chick og funktionel. PrimaDonnas bikinier er altid i høj kvalitet og følger modetrenden.