MENU
X

PrimaDonna

PrimaDonna er elegant og stilfuldt lingeri til kvinder med en stor barm. Kvaliteten er helt i top og perfekt til dig, der leder efter en feminin bh med en stor skål.

1 til 36 af 85

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Luksus bh'er og trusser til kvinder med flot og stor barm. PrimaDonnas undertøj giver både løft og en bedre holdning. Deres big cups skåle er faste og giver barmen en god støtte. PrimaDonna er uden tvivl de store pigers favorit og det kan købes online hos Tryde Andrés. Undertøjet er førende inden for design og deres kollektioner er kendetegnet ved flotte bh'er og trusser i fantastisk kvalitet.  

Hos PrimaDonna kan du få Big cups skåle med ekstra forstærkning, som er udformet til at give barmen den bedste støtte uden at belaste skuldrene og ryggen. Med PrimaDonna får du undertøj som giver velvære samtidig med at du føler dig sexet og forførende. 

Se vores udvalg af PrimaDonna undertøj her på siden.

PrimaDonna har eksisteret side 1865 og deres mål har altid været at designe luksus undertøj med god pasform.

Undertøjet er eksklusivt og designet til de kvinder der har en stor barm. PrimaDonna undertøj er lavet i bløde og lækre blonder, stropperne på bh'erne er brede og holdbare og tilsammen udgør dette en bh med fantastisk støtte og komfort.