MENU
X

Pyjamas

Skønt udvalg af pyjamassæt. Du finder alle de fineste designs fra Féraud, Missya, Lady Avenue.

1 til 36 af 78

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Er du på jagt efter en ny pyjamas? Du finder altid et stort udvalg af pyjamassæt til kvinder hos Tryde Andrés. En god pyjamas kan være mange ting - for nogle er det en pyjamasoverdel med korte bukser til. For andre skal der være lange pyjamasbukser til overdelen. Både Missya og Lady Avenue laver lækre flannel pyjamas med flotte tern. Er du til de helt klassiske i blød bomuld, finder du altid Férauds ikoniske pyjamassæt i rosa eller lyseblå. Mangler du en god pyjamas i bambus, skal du gå efter en af de fine fra Lady Avenue. Her får du altid en blød og lækker pyjamas, der virkelig holder faconen. Lady Avenue laver også klassiske pyjamassæt i enten silke eller satin, hvis det gerne må være med en blank finish. Mange Pyjamasbukser kan også styles med en t-shirt, så du har større variation.

Pyjamas i økologisk bomuld

En populær valgmulighed for kvinder er pyjamas i økologisk bomuld. Økologisk bomuld er dyrket uden brug af skadelige kemikalier og pesticider, hvilket gør det bedre for miljøet og huden. Derudover er bomuld også blødt, åndbart og varmeregulerende, hvilket gør det til et godt valg til natten.

Flanel: Varme og komfortable

Du kan også vælge en pyjamas i flanel. Flanel er et blødt og varmt stof, der er perfekt til de koldere måneder. Det er også et godt valg for dem, der har tendens til at fryse om natten. Flanel er også kendt for at være blødt og komfortabelt mod huden.

Flere overvejelser og valgmuligheder ved køb af pyjamas

Uanset hvilken type pyjamas til kvinder man vælger, så er det vigtigt at tænke over ens egne personlige præferencer og behov. Det er vigtigt at føle sig komfortabel i ens pyjamas, da det kan påvirke ens søvnkvalitet. Derfor er det vigtigt at finde det sæt, der passer bedst til en selv, og som kan hjælpe med at give en god nattesøvn.

Fedt udvalg af hyggetøj til de gode aftener derhjemme.