Sandra Willer

Det danske lingeri brand Missya og modebloggeren Sandra Willer lancerer den 5. maj endnu et skønt designsamarbejde. Denne gang vil kollektionen ud over lingeri også indeholde lækkert og moderigtigt badetøj.

Den 20-årige modeblogger Sandra Willer, som til daglig blogger på blogbysandra.dk, har altid haft en stor passion for undertøj. Denne passion kommer også tydeligt til udtryk på hendes blog, som hun har arbejdet på siden 2012. Den første samarbejds kollektion blev lanceret i november 2016 og havde stor succes rundt i landet, og nu kan i glæde jer til endnu en kollektion dette forår.

Denne gang indeholder kollektionen også badetøj, som Sandra Willer har sat sit eget personlige præg på. Der er blevet leget med moderigtige farver og motiver, som er sammensat på nye og kreative måder. Designet har derudover et praktisk og klassisk snit, som fremhæver de flotte kvindelige former.

Kollektionen består af seks unikke swimwear styles, fire lingeri styles og en sød lyserød beach cover-up samt et strand net. Den nye kollektion kan købes online her på siden, og i alle Wunderwears butikker. 

Sorter stigende

Tabel Liste

25 vare(r)

Sorter stigende

Tabel Liste

25 vare(r)

Senest viste produkter