MENU
X

Simone Perele

Simone Péréle er lækkert og smagfuldt lingeri, der ophøjer fransk elegance til det ypperste.

1 til 36 af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Det skønne lingeri brand har altid smarte kollektioner og undertøj til alle typer af kvinder.

Det franske brand designer lingeri, som er skabt til både krop og sjæl. Det er et undertøjsmærke, der aldrig går på kompromis med materialerne og derfor har netop dette brand også haft stor succes. 

Brandet har eksisteret siden 1948 og har siden da været kendt for deres eksklusive kollektioner, der udstråler en særlig kvindelighed og elegance. 

Simone Péréle designer bh’er, som er komfortable på en daglig basis og som man ikke kan mærke man har på under tøjet. Særligt populær er Simone Péréles utrolige Caresse bh, der har sømløse skåle og en elastisk blonde omkreds. Bh’en er sofistikeret og med sine glatte og let vatterede skåle også nærmest usynlig under tøjet. En perfekt bh til både hverdag og fest.

Undertøj fra Simone Péréle er revolutionerende lingeri til den moderne kvinde, der ønsker komfort og et lækkert look. Her hos Tryde Andrés kan vi ikke få nok af Simone Péréle og vi har derfor sørget for, at  vi kun forhandler de bedste styles, så vi kan forkæle alle vores kunder med lækkert kvalitets undertøj.

Tag et kig ned af siden og bliv inspireret af Simone Péréles brug af feminine blonder og unikke farver.

Der er ingen tvivl om, at Simone Péréle er et luksuriøst internationalt mærke. Kollektionerne oser nemlig af kvalitet. Med Simone Péréle får du både lingeri med lang holdbarhed, men som også er utrolig smukt og forførende. Ud over at benytte sig af de bedste kvalitetsmaterialer som skæddersyes til det undertøj, som du kender fra Simone Péréle, så pyntes undertøjet også på elegant vis med elegante blonder. Alt dette udgør tilsammen et fantastisk undertøjsmærke, som har fået stor succes grundet deres designs.