Simone Perele

Simone Péréle er lækkert og smagfuldt lingeri, der ophøjer fransk elegance til det ypperste. Simone Péréle har altid smarte kollektioner og undertøj til alle typer af kvinder.

Det franske brand designer lingeri, som er skabt til både krop og sjæl. Det er et undertøjsmærke, der aldrig går på kompromis med materialerne. Undertøj fra Simone Péréle er revolutionerende lingeri til den moderne kvinde. Det er let og blødt og føles på kroppen som et ekstra lag hud. 

Hos Simone Péréle er der lagt stor vægt på komfort og fine detaljer, og du er sikker på at få skønt undertøj i verdensklasse.

Her hos Tryde Andrés kan vi ikke få nok af Simone Péréle og vi har derfor sørget for at handle det bedste styles ind, så vi rigtig kan forkæle alle vores kunder med lækkert kvalitets undertøj. Tag et kig ned af siden og bliv inspireret af Simone Péréles brug af feminine blonder og unikke farver. 

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2
Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 59

Side:
  1. 1
  2. 2

Simone Péréle har som undertøjsmærke fået stor succes grundet deres tidsvarende designs.

Brandet har eksisteret siden 1948 og har siden da været kendt for eksklusive kollektioner, der udstråler kvindelighed.

Simone Péréle er berømt for at designe bh'er der er komfortable på en daglig basis og som man helt glemmer man har på.
Designet er altid udført med et skarpt blik for detaljer og lækre materialer.

En favorit bh fra Simone Péréle er den populære Caresse bh, der har sømløse skåle og bløde blonder i siderne og på ryggen. Bh'en er sofistikeret og usynlig under tøj. En perfekt bh til både hverdagsbrug og fest.

Senest viste produkter