MENU
X

Simone Pérèle

Simone Pérèle er lækkert og dekadent lingeri, der ophøjer fransk elegance til det ypperste. Find de smukkeste blondebh'er og de feminine hverdagsbh'er, der gør hele forskellen med både design og pasform. Du finder både den populære Délice samt den nye Karma bh, der har taget os med storm. Altid først med nyhederne indenfor fransk lingeri.

Se vores udvalg af Simone Pérèle hipster, string, shortstrusse, maxi, tai, bh med bøjle og fyld, bh med bøjle og her.

1 til 36 af 73

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Fransk lingeri i særklasse

Franske Simone Pérèle designer feminint og dekadent lingeri. Det er et undertøjsmærke, der aldrig går på kompromis med materialer eller pasform. Derfor går mange af de gode styles igen og giver inspiration til nye modeller. Brandet har eksisteret siden 1948 og har siden da været kendt for deres eksklusive kollektioner, der udstråler en særlig elegance. Især de smukke blondebh'er Délice og Wish har vundet indpas hos mange kunder, der værdsætter den høje kvalitet, den dybe plunge og den eminente pasform.

Intet siger fransk lingeri som Délice

Den underskønne Délice bh er blevet en ren darling hos os. Det er en fuldskålsbh med en dyb plunge. Den dybe plunge er perfekt, hvis du bærer en bluse med en dyb udskæring, hvor du ikke ønsker at din bh skal ses. Den dobbelte forring i skålene giver et flot løft til barmen og sikrer den smukke runding. De smukke blonder er både feminine og vovede og tiltaler derfor kvinder, der søger begge kvaliteter i deres bh. Délice kommer altid i sort og rosa som basisfarver og kan vaskes på skånevask i maskinen.

Den gode karma i lingeriskuffen

Karma bh'en er sidste nye skud på stammen fra Simone Pérèle, og den har allerede vundet sig ind hos mange af vores kunder. Karma bh'en uden bøjle er en trekantsbh med blonder, som især er populære hos vores yngre kunder, som ikke ønsker bøjlebh'er. Karma er også lavet med bøjle og fyld, hvor det smukke blondestykke går fra skålen og op til stroppen. Den særlige udformning gør, at barmen får det perfekte look under dine tætsiddende bluser og kjoler. De bølgede blonder er både elegante og lettere transparente for et smukt og vovet udtryk. Karma bh'erne findes både i sort og hvid og kan mixes med de smukkeste trusser, så du får et fransk lingerisæt der er udover det sædvanlige.

Feminine hverdagsbh'er i høj kvalitet

Simone Péréle designer bh’er, som er komfortable på en daglig basis og som man ikke kan mærke man har på under tøjet. Særligt populær er den utrolige Caresse bh, der har sømløse skåle og en elastisk blonde omkreds. Bh’en er sofistikeret og med sine glatte og let vatterede skåle også nærmest usynlig under tøjet. En perfekt bh til både hverdag og fest. Andora er den uomtvistelige bestseller, der vinder med skåle lavet i innovativt 3D spacer materiale. Det er en t-shirt bh, der giver en flot runding på barmen. Skålene er sømløse og ses derfor ikke under tætsiddende tøj. Stropperne er prydet med dekorativ brodering, der også ses under skålene.

Lingeri fra Simone Péréle er skabt til den moderne kvinde, der værdsætter både kvalitet og komfort i sit undertøj. Vi er personligt vilde med det franske undertøjsmærke og udvælger derfor kun de bedste styles, så vi kan forkæle alle vores kunder med elegant undertøj med franske detaljer. Lad dig forføre af de dekadente blonder og smukke designs. Og husk at den rigtige bh virkelig gør en forskel. En forskel der kan mærkes, når du netop har den på i løbet af dagen. Du finder altid et stort udvalg og den bedste ekspertise og vejledning hos vores dygtige personale - både på trydeandres.dk samt i vores butikker på Fyn.