MENU
X

Skjorter til kvinder

Skjorter

Stylistens råd om skjorter til kvinder

Leder du efter den klassiske, hvide skjorte eller drømmer du om en skjorte til en særlig anledning? Det er altid rart at have lidt af hvert at vælge imellem af skjorter i din garderobe. På den måde har du altid en skjorte ved hånden til at sammensætte dagens look. Med en skjorte fra Gustav skal  du ikke bruge meget til at pynte med, da skjorter fra Gustav altid er fyldt med spændende detaljer. Hvis du derimod kigger efter en mere klassisk skjorte, er der stadig lækre skjorter fra Part Two at vælge imellem. Ofte skjorter i elegante snit og altid trendy i deres designs. Kig også på en skjorte fra Pulz. De har altid nogle gode ting i deres kollektion, som passer til et afslappende look.

 

Se også bukser fra Gustav                     Se de fede designs fra Pulz Jeans                      Se alle tøjmærker

 

1 til 36 af 135

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Mere om skjorter og silkeskjorter

Gør dig et par tanker før du køber din næste skjorte. Skal den  være casual eller elegant? Skal du bruge denne sammen med et par bukser eller med en nederdel? Skal skjorten under en jakke? Alt efter hvad du skal bruge din nye skjorte til, er der en som passer lige til dig. En skjorte kan være skabt i silke og er derved ofte mere elegant end en skjorte af bomuld. Skal skjorten være af en bestemt farve? Den hvid skjorte er jo næsten altid et must men det er også sjovt at købe en af sæsonens farver. Især Pulz Jeans men også Part Two laver superfede designs i skjorter i farver, der matcher årstiden og tidens modetendenser. Hvis du skal have noget specielt, er skjorterne fra Gustav super lækre. En skjorte fra Gustav kan redde enhver dag!

Vores udvalg af skjorter og silkeskjorter til kvinder er fra de velkendte tøjmærker InWear, 2-Biz, Part Two, Gustav og Pulz Jeans.