BH'er / Lingeri / Sportsbh'er

Kollektion: Sportsbh'er

En god sportsbh giver den gode støtte til barmen under træningen. Her finder du et fint udvalg af sports bh'er fra både Triumph og Anita. De er alle i neutral sort, så du kan matche dem til dit øvrige sportstøj.

Hurtig levering

1-3 Hverdage

4.8 ud af 5 stjerner

På Trustpilot

Gratis fragt

Ved køb over 500 kr.

Fordele

Hurtig levering

Vi bestræber os på at sende din ordre hurtigst muligt og sender typisk indenfor 1-3 hverdage.

4.8 ud af 5 stjerner

Vi samler på glade kunder. Her kan du se, hvad vores kunder siger om os.

Gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 500 kr. Du får også gratis fragt, hvis du vælger afhentning i en af vores fysiske butikker.

Følg os på Instagram Instagram Icon

Modtag inspiration, styling og lækre outfits direkte i dit feed.

Find os her

Når du har besluttet dig for, at du skal en tur i træningscenteret eller ud at løbe en tur, kan det være en god idé at overveje, om du er klædt godt på til din aktivitet. Ét er dit træningstøj og sko, men det er faktisk ligeså vigtigt, at du har en god sports-bh enten under eller som en del af dit sportstøj. Sports bh'en sikrer den gode støtte til barmen og beskytter brystvævet, som kan tage skade under især løb. Dine bryster bevæger sig i flere forskellige retninger, når du løber, og hvis ikke du har en god sports-bh, der giver støtte, kan du risikere, at dine bryster bliver slappere som følge af skade på brystvævet.

Hvordan vælger jeg den rigtige sports-bh?

Når du skal finde den model, der passer bedst til dig, er der nogle forskellige forhold, du skal overveje. Din sportsgren er for eksempel vigtig i forhold til, om du skal vælge en sports-bh, der giver lidt eller meget støtte til din barm. Du skal også gøre dig det klart, om du ønsker en model med eller uden formstøbte skåle. Endelig er det altid en god idé at komme ind og blive målt til din sports-bh, så den sidder som den skal. Mange kvinder går faktisk rundt med en bh i en forkert størrelse. Uanset om du er ude efter en almindelig bh eller en sports-bh er det vigtigt med den rigtige størrelse, så du giver de bedste vilkår til din barm.

Dyrker du sport med høj intensitet som løb eller aerobic, kan det være en god idé at vælge en model som Anita Momentum sports-bh med formstøbte, sømløse skåle. Stropperne er polstrede for maximal komfort. Du finder mange af de samme gode egenskaber i Triaction Cardio Cloud Tech fra Triumph. Det er også en model der giver god støtte og er lækker at have på. Og så har du mulighed for at krydse stropperne bagpå.

Er du mere til en sportsbh uden vattering skal du gå efter Triumphs gode Triaction Extreme Lite. Den er lavet i et let og åndbart materiale med fugtigighedsregulerende zoner. Som med de øvrige modeller fra Triumph kan stropperne også her krydses bagpå. Du får samme gode støtte som i de øvrige sports-bh'er. Som en sidste ting er det vigtigt at vide, at din sports-bh bør udskiftes efter ca. 6-12 måneder, afhængigt af, hvor ofte du dyrker sport. Jo mere du bruger den og vasker den, desto mindre støtte vil den til sidst yde. I den forbindelse er det altid en god idé at komme ind og blive målt igen, så du er sikker på at få den rigtige størrelse.

Masser af god komfort

Hos Tryde Andrés har vi valgt at alle vores sports-bh'er skal kunne bruges til idræt, hvor din barm har brug for ekstra støtte. Du finder derfor udelukkende modeller, der lever op til disse krav. Kan de stadig bruges til Yoga eller pilates? Absolut. Du er blot sikret, at dine bryster er maksimalt beskyttede, hvilket altid er en god ting, når du dyrker sport. Alle vores modeller er lavet i sort, så du har en så neutral farve som muligt, uanset om du bruger sports-bh'en som den er, eller du bærer den under dit sportstøj. Både modellerne fra Triumph og Anita er lavet med hægte bagpå, så du får den samme gode lukning, du kender fra din bh. Derudover er der virkelig tænkt over komforten i form af lette, åndbare materialer og sømløse effekter, så du ikke har generende sømme, der kan gnave sig ind i huden. Med den helt rigtige sports'bh, er det bare med at kridte løbeskoene, eller pakke tasken til fitnesscenteret. Så er du nemlig klar til at få klaret dagens gode samvittighed med den rette påklædning.