MENU
X

G-strenge

String trussen går også under navnet g-streng, og er den trusse der dækker mindst af kroppen. Den afslører oftest hele bagdelen. Nogle stringtrusser dækker lige det øverste af ballen andre dækker slet ikke. Det er derfor en mere udfordrende trusse, som både kan være pikant men også god til hverdag. String trussen findes i flere lækre varianter og er perfekt til dig, der ønsker mindst mulig dækning, og ønsker en trusse der ikke syner igennem dit tøj.

1 til 36 af 177

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af g-strenge

Stringtrussen er også kendt som g-strengen og er den mindst dækkende af alle trusser. Nogle designs dækker lige det øverste af ballen, men oftest er hele bagdelen synlig med en g-streng. Hos Tryde Andrés finder du altid et stort udvalg af string trusser som egner sig både til hverdag og fest. De mange forskellige designs og materialer giver dig mulighed for at finde en string til enhver lejlighed. Skal der slet ikke være sømme, skal du vælge stringtrusser fra Chantelle Seamless. Er du mere til blonder og feminine designs, er string trusserne fra Lovestories og Simone Pérèle det oplagte valg. Derudover finder du naturligvis også et stort udvalg af stringtrusser fra Triumph, PrimaDonna, Chantelle, Marie Jo, Passionata og Femilet. Udforsk det store udvalg og vælg den string der passer til dig og dine behov.

Det populære valg

G-strenge er et populært valg for kvinder, der ønsker ekstra sexet og elegant undertøj. Disse trusser er kendt for deres lavt siddende talje og manglende rygpanel, der efterlader din ryg og dine baller blottet. G-strenge er også kendt for deres lille størrelse, da de kun har et smalt bånd, der går mellem dine baller for at holde trussen på plads.

G-strenge efterlader ikke synlige linjer

G-strenge er perfekte til at bære under tætsiddende bukser eller kjoler, da de ikke efterlader synlige linjer. De fleste af vores G-strenge er lavet af blødt og stretchy materiale, der er behageligt at bære hele dagen.

Så hvis du ønsker at tilføje et ekstra touch af sexet og elegant undertøj til din garderobe, så er G-strenge det perfekte valg. Kig på vores udvalg på vores hjemmeside, og bestil din favorit i dag.

Skønneste udvalg af lingeri fra de bedste mærker. Fokus på pasform, detaljen og kvaliteten.