MENU
X

Strømper

Her finder du nøje udvalgte strømper og strømpebukser fra de førende strømpefirmaer, Wolford, Hype the Detail og Decoy. Alle strømperne er et udtryk for høj kvalitet og lækkert design. Så uanset om du er på udkig efter smarte modestrømper eller lækre basisstrømpebukser, finder du et lækkert udvalg her. Vi er altid først med de populære H-strømper fra Hype the Detail.

1 til 36 af 302

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvor finder du de bedste strømper? Hos Tryde Andrés har vi altid et stort udvalg af strømper til alle lejligheder. Her finder du både ankelstrømper, knæstrømper, fine glimmerstrømper og et bredt udvalg af strømpebukser.

De klassiske bomuldstrømper

Man skal ikke kimse af de gode ankelstrømper fra Falke. De klassiske strømper bliver lavet både i bomuld men også i blandinger af uld og bomuld. Ankelstrømperne findes altid i sort og grå. Fra samme firma finder du også de gode, lange knæstrømper. De er perfekte til at give lidt ekstra varme eller som en god detalje over dine strømpebukser. Falke har et ry for at lave strømper i virkelig høj kvalitet. Så hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed, kan bomuldstrømperne fra Falke være et god bud til dig.

Største udvalg af glimmerstrømper

Når det kommer til glimmerstrømper, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi har altid et stort udvalg fra mærker som Gustav, MP, Decoy og Hype the Detail. Glimmerstrømpen er netop blevet populær, fordi den giver det dér ekstra pift til dit outfit. Strømperne er typisk lavet i bomuld og lurex og bliver lavet i farver, der passer til indeværende sæson. Du finder stort set altid sorte glimmerstrømper, men også de fineste glitrende strømper i masser af spændende farver. Vi elsker glimmer fordi, det bare gør det lidt sjovere at tage strømper på om morgenen.

Hold varmen i merino

Skal dine strømpebukser holde dig varm, skal du gå efter de lækre merino strømper fra Wolford. Merinould er blødt og lækkert og det perfekte materiale til vinterens strømpebukser. Så kan du nemlig stadig hoppe i den fine kjole og så sætte et par enkle strømpebukser til. Falke har specialiseret sig i at lave både ankel og knæstrømper i soft merino. Strømperne er sorte og helt enkle og glatte i deres udtryk. De er lavet i en blanding af merino og bomuld og er et virkelig godt strømpe valg.

Detaljen der tæller

De seneste år mest hypede strømpebukser kommer fra danske Hype the Detail. De eftertragtede H-strømper er lavet i pudderfarvet og sort og har taget kvinder i alle aldre med storm. H-strømperne er tynde, modestrømpebukser som fungerer som den super lækre detalje til dit outfit. De kan bruges både under shorts, nederdele og kjoler. Du finder også H-strømper i flotte sæsonfarver, hvis du ønsker lidt variation. 

Strømper og strømpebukser i verdensklasse

Når du leder efter nye strømpebukser, må du ikke snyde dig selv for østrigske Wolford. Her får du virkelig et par strømper i høj kvalitet og de flotteste designs. De gode Neon 40 er perfekte til dig, der ønsker et par semi gennemsigtige strømpebukser med let shine. De er som skabt til kjolen, hvor du gerne vil have let transparens uden de bliver for tunge i denieren. 

Er du ude efter en tynd men ikke alt for tynd strømpe, er Perfectly 30 din ven. Det er en blød og lækker strømpe med let shimmer for et silkeblødt og elegant look. Den bløde linning sikrer det perfekte fit.

Mangler du en god hverdagsstrømpe er Satin Touch 20 Comfort et super valg. Strømpen har en bred kant i livet, som giver en behagelig pasform, der ikke klemmer. Strømpen er super blød både indvendig og udvendig og har virkelig den der second skin fornemmelse.Og ja, kvaliteten den holder altså!

Endelig er Wolford dit go-to strømpe mærke, når du leder efter fede fashionstrømper. Her bliver der virkelig kræset for frække detaljer og spændende mønstre. De flotte strømper er altid et udtryk for høj kvalitet og er super behagelige at have på. De er virkelig gode både til feskjolen men også til hverdag med en grov støvle. Når først du prøvet Wolfords upåklagelige kvalitet og design finder du ud af hvorfor strømpebukserne er så populære.