MENU
X

Tim&simonsen

Danske Tim & Simonsen er dit nye go-to mærke, når du leder efter lækkert og behageligt tøj. Fede designs og høj komfort præger stilen på leggings, bluser og toppe i blød og lækker kvalitet. Farverne er neutrale i brune, army og sorte toner. Style med oversize skjorter og blazers for et cool og afslappet outfit. 

Se vores udvalg af Tim&simonsen sko og her.

9 vare(r)

pr. side

Bag danske Tim & Simonsen står to stærke kvinder med en vision om at skabe lækkert loungetøj i lækre designs og materialer der holder. Derfor finder du også her en kollektion hvor kvalitet og design går hånd i hånd, og som udelukkende er produceret i EU. Alle styles er Öko-tex certificeret, så du står altså overfor et mærke, hvor der ikke blot er tænkt på design men også på miljøet.

Bløde og lækre leggings i høj kvalitet

Når der kommer til leggings, betyder det især noget, at de er lækre at have på, men også at de har et fedt design. Fælles for alle de gode leggings er, at de er lavet i et super blødt og strækbart materiale. Hvert par er håndlavede, så den fede tie dye teknik er unik på alle leggings. Du finder altså ikke to par, der er helt ens. De er onesize og lavet, så du både kan passe dem, hvis du er en størrelse small, medium eller large. Den lækre kvalitet gør, at du nærmest kommer til at flytte ind i dem - så gode er de at have på. Du finder både et cool croco print, tie dye og så de ensfarvede i rib. Farverne er holdt i sort, brun, army og beige.

De gode basis t-shirts

En god, langærmet t-shirt kommer du ikke udenom i din garderobe. Og bare fordi den er basis, behøver den bestemt ikke at være kedelig. De lækre microfiber t-shirts fra Tim & Simonsen er lavet i det blødeste materiale har rund hals og de fineste blondedetaljer på ærmerne. Den gode detalje gør, at du kan bruge t-shirten under en blazer eller strik, hvor den fine blonde får lov at titte frem. Bluserne er lavet, så de er ensfarvet i enten sort, hvid, rosa eller sand. Den gode dip dye bluse er lavet i sort og passer til leggings i samme farve. Ribbluserne er lavet i army og sand.

Miljørigtig mode fra Tim & Simonsen

Det er blevet mere og mere populært at moden ikke bare skal være lækker og se godt ud - den skal også tage et miljømæssigt ansvar. Derfor overrasker det ikke, at vi ser at især det gode loungewear fra Tim & Simonsen er produceret i Öko-tex. Det betyder altså at kollektionen og firmaet går ind for bæredygtig mode. Det hænger også virkelig godt sammen med en kollektion, hvor komforten er i højsædet. Uanset om du vælger de populære leggings eller de gode t-shirts, står du altså med et outfit, der lever op til de strenge miljøkrav, som er super behageligt at have på og som er lavet i god kvalitet.

Sådan styler du dine leggings

Det er måske ikke altid lige let at få øje på, hvordan et par enkle leggings, kan styles så de også bliver smarte til shoppeturen eller caféen. For mange er leggings forbundet med comfort wear, som du har på, når du tuller rundt derhjemme. Men indenfor de seneste år især, ser vi flere og flere leggings i modebilledet, hvor de bliver stylet på en cool måde. Står du og skal møde veninden til en hyggelig cafétur kan det være, du hopper i et par dip dye leggings med matchende trøje og så lige smider en fed blazer udover og et par grove støvler til. Så har du et outfit, der er super behageligt at have på, men som også ser fedt ud. Er du mere til de neutrale jordtoner, skal du kombinere de brune / army farvede dip dye leggings med en crisp, hvid skjorte og et par fede sneakers. Du kan altid sætte en fed trench coat over, som den sidste prik over i'et.