MENU
X

Tøj

Tøj til damer og kvinder

Stylistens råd om tøj

Når du skal ud at finde dametøj og tøj til kvinder, så er det en god idé at gøre sig nogle tanker på forhånd før du kaster dig ud at købe tøj. En ting, du kan overveje, er, hvad du skal bruge tøjet til. Skal du til fest, så kig på noget tøj, der ligger op til fest. Tænk på, hvilken fest du skal til og hvem, du skal møde til festen. Tøjet må nemlig gerne ligge i forlængelse af de forventninger, som du skal leve op til. Måske skal du bruge tøjet til jobbet. Så skal du igen tænke på, hvilke forventninger du skal leve op til med hensyn til det tøj, du har på. Tøjet kan du bruge til at hjælpe og understøtte den situation, du skal bruge tøjet til.

1 til 36 af 463

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 36 af 463

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mere om modetøj

Modetøj handler om meget mere end tøj. Modetøj topper i dag Danmarks eksportvareliste. Dansk tøjdesign er i høj kurs. Der bliver lagt mærke til de danske tøjmærker. Især har nye mærker som Gustav og Whiite fået stor opmærksomhed. Begge tøjmærker har i deres kollektion spændende kjoler, bukser, jakker, skjorter og bluser med flotte detaljer, som der lægges mærke til. Især Gustav bukser er tøj med vinder mere og mere plads i pigernes garderobe. Gustav bukser sidder nemlig rigtig godt. Gustav tøj er syet, så det er med til at understrege din figur. Men også flere af de andre tøjmærker laver i disse år spændende tøjdesign., hvor de ikke er bange for at eksperimentere med farver, materialer og tøjsnit.

 

Vores udvalg af tøj til kvinder kommer fra de velkendte tøjmærker AJ.117, 10 Feet, 2-Biz, Part Two, Lollys Laundry, Coster Copenhagen, Gustav Denmark, Jensen Women, Pulz Jeans, Luxzuz, One Two, 2-Biz og Plus Fine.