MENU
X

Tøj

Tøj til kvinder

Hos Tryde Andrés finder du altid et lækkert udvalg af modetøj til kvinder. Vi udvælger de forskellige styles nøje, så du både kan finde tøj til arbejde, festtøj og klassisk hverdagstøj. Vi fokusere på danske brands, når vi udvalger tøj til vores butikker. Hos os finder du derfor mærker som Gustav, Leveté Room, Copenhagen Muse og Custommade.

1 til 36 af 941

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Skal du forkæle dig selv med noget nyt og lækkert tøj? Hos Tryde Andrés finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder. Vi udvælger vores mærker nøje, så det altid er muligt for dig at finde et outfit, der passer uanset, hvilken anledning du skal til. Vi har tøj både til hverdag og fest fra flere forskellige mærker og sætter en ære i at finde mærker, der står for god kvalitet, gode pasformer og som har flere stylingsmuligheder.

De fedeste outfits til årets fester

Er du på udkig efter et lækkert sæt til nytåret, kan du med fordel kigge nærmere på mærkerne Gustav og Custommade. Her er du altid sikret festlige styles med unikke detaljer i form af knapper, sten eller perler. Uanset om det skal være en kjole eller du er mere til bukser og en flot bluse eller blazer, finder du et stort udvalg hos trydeandres.dk. Nogle gange kan en silkeskjorte fra Dea Kudibal også gøre hele forskellen, når du styler med dine yndlingsbukser og en flot stilet. Husk at du også altid finder et lækkert par strømpebukser fra Wolford eller Hype the Detail, der kan sætte den sidste prik over i'et i dit nytårsskrud. Når konfirmationerne nærmer sig, falder valget ofte på en af de lange Gustav kjoler. Der findes både fine maxikjoler men også tunikaer, der kan styles over bukser. Gustavs kjoler er skabt til forårsfesterne, fordi de er lette i kvaliteten og ofte bliver lavet i et begrænset sortiment, så du netop kan have kjolen for dig selv og ikke skal bekymre dig om, at andre fra festen dukker op i den samme kjole. Bryllupsfesterne kalder især på de smukke silkekreationer fra Dea Kudibal. De er som skabt til sommerfesten og er altid designet i lækre farver og prints. Stilen er eksklusiv og boheme på én gang og giver dig en unik kjole, der skiller sig ud til festen. Hver sæson finder du klassiske silkeskjorter, som også altid har et festligt touch. De findes både som ensfarvede i sæsonens populære farver, men også i super fede prints, der henter deres inspiration i Deas poetiske univers med masser af spræl og farver. Dea Kudibal er også begyndt at lave de ikoniske styles i en viskose kvalitet, så du får de samme fine designs, til en lidt mere overkommelig pris. Ved julefrokosttid vinder de sorte kjoler ofte frem og mange kvinder vælger også et lækkert sæt med bukser og blazer. Glem ikke at afslutte dit outfit med en elegant sko eller stilet fra Custommade.

Det gode hverdagsoutfit

Hverdagstøjet kan variere til alt fra et blødt striksæt til et par virkelig gode jeans, eller de klassiske, sorte basisbukser, som er et must i garderoben. Når du skal style dit hverdagsoutfit, kan du gå mange veje. Leveté Room skaber hverdagstøj med et cool twist. De gode Helena bukser er et must i din basisgarderobe og kan styles både til hverdag eller fest, afhængig af hvad du sætter til. De gode Isla skjorter kommer hver sæson i nye farver, men findes stort set altid i hvid, sand og sort. Isla er god fordi, den har en lækker pasform og bliver fornyet hver gang med fede detaljer.

Den professionelle stil på arbejdet

Vi har mange kunder, der gerne vil have et fedt sæt tøj, de kan bruge på arbejdet. Her stilles der ofte krav til design og stil, så outfittet får et professionelt udtryk men med moderigtige detaljer. Copenhagen Muse kreerer de lækreste jakkesæt, hvor både kvalitet, design og pris går op i en højere enhed. Jakkesættet hedder Taylor og består af blazer og bukser, der altid findes i basisfarven sort. Du kan også style delene for sig, så du får flere stylingmuligheder. De bløde skindbukser fra Butterfly CPH og er også et populært valg til dit work outfit. De findes både med smalle ben og med bootcut og er lavet i højeste skindkvalitet. Style dem med en lækker skjortebluse og en blazer eller en feminin strik. Du kan med fordel også style en flot tunika eller kjole til skindbukserne og stadig opnå en god stil på job.

Striksæt til afslapning derhjemme

Det gode striksæt er altid et sikkert valg, når den står på hygge derhjemme. Vi har altid et lækkert udvalg af strikbukser og strikbluser fra Gustav, Freequent og Missya. Udover at de er virkelig behagelige at have på, så gør det gode design det også muligt at bruge striksættene til hverdag, hvor du lige styler med en grov støvle eller et par fede sneakers. Gustav laver både striksæt med glimmer men også de vamsede i uld. Fra Missya finder du de gode Lazy striksæt, der er lavet i et fast materiale, der virkelig holder pasformen. Så får du glæde af dit hyggetøj i længere tid. 

Fast fashion til den prisbevidste kvinde

I den mere prisvenlige del af skalaen finder du danske Freequent som designer fast fashion tøj til super skarpe priser. Her finder du altid de gode hverdagsstyles i en super god kvalitet. Freequent har mange små kollektioner, så tøjet passer til den stil, der er fremme nu. Det gør det super nemt at finde nogle gode styles, så du altid er med på moden uden at det koster en formue.