MENU
X

Tøj

Tøj til kvinder

Hos Tryde Andrés finder du altid et lækkert udvalg af modetøj til kvinder. Vi udvælger de forskellige styles nøje, så du både kan finde tøj til arbejde, festtøj og klassisk hverdagstøj. Se det lækre udvalg indenfor bukser, jeans, blazere, strik, t-shirts og meget mere.

1 til 36 af 830

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mere om modetøj

Når du skal ud at finde modetøj til kvinder, så er det en god idé at gøre sig nogle tanker på forhånd. En ting, du kan overveje, er, hvad du skal bruge tøjet til. Skal du til fest, så kig på noget tøj, der lægger op til fest. Tænk på, hvilken fest du skal til og hvem, du skal møde til festen. Tøjet må nemlig gerne ligge i forlængelse af de forventninger, som du skal leve op til. Måske skal du bruge tøjet til jobbet. Så skal du igen tænke på, hvilke forventninger du har til det tøj, du har på. Både i forhold til design og materiale. Tøjet kan du bruge til at hjælpe og understøtte den situation, du skal bruge tøjet til.

Modetøj handler om meget mere end tøj. Modetøj topper i dag Danmarks eksportvareliste. Dansk tøjdesign er i høj kurs. Der bliver lagt mærke til de danske tøjmærker. Især har nye mærker som Gustav og Leveté Room fået stor opmærksomhed. Begge tøjmærker har i deres kollektion spændende kjoler, bukser, jakker, skjorter og bluser med flotte detaljer, som der lægges mærke til. Især Gustav bukser er tøj der vinder mere og mere plads i pigernes garderobe. Gustav bukser sidder nemlig rigtig godt. Gustav tøj er syet, så det er med til at understrege din figur. Men også flere af de andre tøjmærker laver i disse år spændende tøjdesign., hvor de ikke er bange for at eksperimentere med farver, materialer og tøjsnit.

 

Vores udvalg af tøj til kvinder kommer fra de velkendte tøjmærker Gustav, Leveté Room, Dea Kudibal, 2-Biz, Luxzuz, One Two, Pieszak, Ivy, Karen by Simonsen og mange flere.