MENU
X

Tommy Hilfiger

Det ikoniske brand Tommy Hilfiger blev grundlagt i 1985 af den amerikanske modeskaber Thomas Jacob Hilfiger.

Se vores udvalg af Tommy Hilfiger kåbe og her.

1 vare(r)

pr. side

Allerede i en tidlig alder vidste "Tommy" Hilfiger, at han ønskede at gøre karriere inden for modebranchen. I dag leverer Tommy Hilfiger fantastisk kvalitet og styling til forbrugere over hele verden.

Logoet hos Tommy Hilfiger har også fået en ikonisk status med brugen af de påfaldende blå, røde og hvide farve, som straks gør tøjet let genkendeligt. Derudover bærer flere af brandets flotte items også Tommy Hilfiger navnet i en eller anden grad. 

Tommy Hilfiger designer både lækkert tøj og undertøj, som alt sammen er gennemsyret af farver og stilede looks. Der benyttes mange forskellige farvetoner, alt lige fra sort til de dybe farver som rød og blå. 

Hos Tommy Hilfiger udvikles der hele tiden nye og spændende kollektioner, som alle følger de nyeste tendenser. Stilen er klassisk amerikansk, cool og appellerer til de unge, som har et skarpt øje for mode og kvalitet. 

Hvis du også er helt vild med Tommy Hilfiger, så tag et kig her på vores side og se udvalget af både Tommy Hilfiger tøj og undertøj.