MENU
X

Triumph

Triumph er kendt for sine innovative og smukke designs, gode kvaliteter og skønne pasforme. 

1 til 36 af 108

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af Triumph undertøj, nattøj og badetøj!

Det fremragende lingeri brand Triumph blev stiftet tilbage i 1886 i Tyskland, da de begyndte at fremstille flotte korsetter. I dag er Triumph et verdenskendt undertøjsbrand med et stort sortiment af undertøj, badetøj, nattøj og meget mere. Det danske datterselskab blev oprettet i 1957 og har i dag ansat 140 medarbejdere. Brandet deisgner undertøj, som passer perfekt til enhver kropstype. Efter 125 år i branchen, har Triumph erfaret en masse viden om, hvad det er kvinde inderst inde ønsker sig.

Triumph BH - Se den kendte Triumph minimuzer BH

Af sine mange styles og modeller er Triumph særligt kendt for deres fantastisk minimizer bh 'True Shape Sensation' og deres 'Amourette 300' bh. Med Triumphs minimizer bh får du en komfortabel bh, som er usynlig under tøjet, samt en bh, som får barmen til at syne mindre. Denne er særlig god til kvinder med en større barm. Den populære Amourette 300 bh fås både med og uden vattering i skålene og har i over 20 år været en stor favorit hos de danske kvinder, med sine feminine blonde skåle og gode støtte. Med sin passion for undertøj fortsætter Triumph med at vokse og I dag findes der Triumph butikker I hele verinden.

Besøg også vores butik

Hvis du som Triumph også har en passion for lækkert undertøj og badetøj, så tag et kig her på siden og se vores fantastiske udvalg, eller kom ind i en af vores tre butikker og få vejledning til dit køb af Triumph undertøj.

Triumph er en af verdens førende undertøjsproducenter og vi er grundet deres smukke og funktionelle design, er vi I Tryde Andrés stolte af at forhandle brandet.

Triumph - Sofistikeret kvalitet og perfekt pasform!

Undertøjet fra Triumph er kendetegnet ved en passion for sofistikerede produkter og en entusiasme for kvalitet og perfekt pasform. Triumph har et sortiment bestående af undertøj, badetøj og nattøj, som alt sammen er produceret i fantastiske materialer, farver og stoffer.

Triumph ønsker ikke kun, at deres designs skal være smukke og forførende, men også at de skal være komfortable til dagligdags brug. Produkterne er holdbare og har en lang levetid. Det kan derfor altid betale sig at investere i nogle lækre varer fra Triumph, uanset om du så leder efter praktisk hverdagsundertøj eller noget mere sensuelt. '

Alle Triumphs produkter er nikkelfri og medicinsk testet for at sikre, at det ikke indeholde nogle emner, der kan være skadelige for huden.