Triumph

Det fremragende lingeri brand Triumph blev stiftet tilbage i 1886 i Tyskland, da de begyndte at fremstille korsetter. I dag er Triumph et verdenskendt undertøjsbrand med et stort sortiment af undertøj, badetøj, nattøj og meget mere. Det danske datterselskab blev oprettet i 1957 og har i dag ansat 140 medarbejdere. 

Triumph er kendt for sine innovative designs, gode kvaliteter og skønne pasforme. Brandet deisgner undertøj, som passer perfekt til enhver kropstype. Efter 125 år i branchen, har Triumph erfaret masser af viden om, hvad kvinder ønsker sig inderst inde. 

Af sine mange styles og modeller er Triumph særligt kendt for deres fantastisk minimizer bh 'True Shape Sensation' og deres 'Amourette 300' bh. Med Triumphs minimizer bh får du en komfortabel bh, som er usynlig under tøjet, samt en bh, som får barmen til at syne mindre. Den populære Amourette 300 bh fås både med og uden vattering i skålene og har i over 20 år været en stor favorit hos de danske kvinder, med sine feminine blonde skåle.  

Med sin passion for undertøj fortsætter Triumph at vokse og findes i dag i hele verden.

Hvis du som Triumph også har en passion for undertøj og badetøj, så tag et kig her på siden og se vores udvalg. 

Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 139

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sorter stigende

Tabel Liste

1-48 of 139

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Triumph er en af verdens førende undertøjsproducenter. Undertøjet er kendetegnet ved en passion for sofistikerede produkter og en entusiasme for kvalitet og perfekt pasform. Triumph har et sortiment bestående af undertøj, badetøj og nattøj, som alt sammen er produceret i fantastiske materialer, farver og stoffer. 

Triupmh ønsker ikke kun, at deres designs skal være smukt og forførende, men også at det skal være komfortabelt til dagligdags brug. Produkterne er holdbare og har en lang levetid.

Det kan derfor altid betale sig at investere i nogle lækre varer fra Triumph, uanset om du så leder efter praktisk hverdagsundertøj eller noget mere sensuelt. Alle Triumphs produkter er nikkelfri og medicinsk testet for at sikre, at det ikke indeholde nogle emner, der kan være skadelige for huden. 

 

Senest viste produkter