MENU
X

Lingeri

Leder du efter lækkert og feminint lingeri? Hos Tryde Andrés finder du altid et stort udvalg fra de førende mærker. Vi vælger nøje de forskellige bh'er og trusser, så der er lingeri til enhver smag. Her finder du alt det bedste fra mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Triumph, Chantelle, Missya, Passionata, Calvin Klein osv. 

1 til 36 af 968

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvor finder du den bedste lingeributik i Odense? Hos Tryde Andrés kender vi kvinder, og går meget op i at tilbyde et bredt udvalg af lækkert lingeri, så du ikke går forgæves, når du skal finde et nyt sæt undertøj.  Her finder du flere forskellige bh'er og trusser fra mærker som Marie Jo, PrimaDonna, Simone Pérèle, Chantelle, Passionata, Triumph, Calvin Klein og Missya.

Den elegante fuldskålsbh til den store barm

Hvert lingeri mærke har sine styrker, og det hjælper dig med at spore dig ind på, hvilken stil du er til. Leder du efter lingeri til en stor barm, skal du se nærmere på de smukke bh'er fra PrimaDonna. Her kan fuldskåls bh'en rumme den store barm, men der kæles stadig for detaljerne, så du ikke skal gå på kompromis med stilen, som er elegant og feminin. Kvaliteten er helt i top, hvilket faktisk har ekstra stor betydning, når du skal finde en bh i en stor skål. Hos PrimaDonna går skålstørrelsen op til en k-skål og omkredsen går op til 95 eller 100 afhængig af de forskellige modeller.

Eksklusivt lingeri med sexede detaljer

I den luksuriøse ende af skalaen finder du det franske lingerimærke Simone Pérèle, som skaber fransk lingeri med forførende detaljer. Elegante blonder og fine mesh detaljer går igen på mange af modellerne. Simone Pérèle står for den dybe udskæring og de vovede blonder. Er du på udkig efter bh'er med formstøbte skåle finder du også nogle rigtige gode modeller her. På modellerne Caresse og Andora finder du de feminine detaljer på stropperne. Du er altid garanteret den højeste kvalitet i både design og materiale, når du vælger lingeri fra de franske lingerieksperter.

Den sporty og ikoniske modern cotton 

Hvis du er på udkig efter et mere ungt og sporty look, kan Calvin Klein være noget for dig. Disse bh'er er lavet med fokus på prints, farver og cool statements. Her finder du også den ikoniske Modern Cotton linje, der laves både med og uden bøjle. Den bløde bomuldsserie tæller hver sæson den klassiske bralette med brede stropper, elastikkant og bryderryg. Den kommer altid i en lækker ny sæsonfarve med matchende trusser til. Men Calvin Klein laver også smukt blondelingeri, så du netop selv kan vælge, om du er til det afslappede hverdagsundertøj eller det mere blondede aftenlingeri.

Feminint lingeri der hylder kvindekroppen

Skønne Marie Jo har designet den ikoniske Averoserie, som efterhånden er at finde i de fleste lingeriskuffer. Avero er kendt for sine klassiske tern, smukke hjertefacon og de smukke margueritter på stropperne. Men Marie Jo kan meget end det. Du finder også her den feminine Jane serie, som findes i både basisfarver og sæsonfarver. Flere af bh'erne laves både med og uden fyld, så du selv kan vælge, hvilken type bh der passer til din barm. Marie Jo er ikke bange for at kreere lingeri hvor det feminine er i fokus. Der er ofte mange detaljer på skålene og flotte farver, der passer til de forskellige sæsoner. Marie Jo bh'erne er til dig, der er vild med den gode hjertefacon eller balconetten, der lige kan lidt mere end den gængse hverdagsbh.

Den bedste pasform til de skarpeste priser

Den unge spiller på banen er danske Missya som Tryde Andrés selv har en andel i. Missya laver feminint lingeri til alle aldre. Her kæles der virkelig for pasformen, og der er styr på de gode basis og sæsonfarver. Kvaliteten er altid helt i top og så er undertøjet virkelig behageligt at have på. Den absolutte bestseller fra Missya er Tanya, som er en bh-serie der laves både med og uden fyld. Serien tæller også body'er og matchende trusser. Mange kunder vælger at blive skrevet op til Tanya, fordi de kender pasformen og ved, at de skal ind og se den nye farve,  hver gang sæsonen skifter. Fra Missya finder du også den gode Mary bh og den bløde og skønne seamless serie Lucia. Priserne er altid super skarpe hos Missya, så her får du et virkelig lækkert sæt undertøj til en rigtig god pris.